Posicionament web SEO

Per ajudar-te a fer que els teus potencials clients et trobin a partir de cerques clau i de forma orgànica.

Per què és tan
important el SEO?

1

Et trobaran

Ja saps què diuen:
Si no apareixen Google, no existeixes
i procura que sigui sempre a la primera pàgina de cerca!
Quin complex, oi? A IP Marketing acceptem sempre el repte i et garantim que els teus potencials clients et trobaran.

2

Generar confiança

Per optimitzar de forma òptima els motors de cerca, és important construir enllaços orientats a accions destinades a augmentar el nombre i la qualitat dels enllaços entrants a la nostra web i això ho aconseguim a IP Marketing gràcies al Linkbuilding.

3

Reputació en línea
També coneguts com a minisites o weblets, són aquelles pàgines que estenen o amplien la funcionalitat de llocs web primaris. Adaptem aquests microsites a les necessitats puntuals del teu negoci, ja siguin de posicionament, conversió, etc.
Assegureu-vos que us trobeu i doneu-li una empenta al vostre negoci per aconseguir visites, generar leads i vendre més.

+ Trànsit

Com més trànsit aconsegueixis a la teva pàgina web, més probabilitats tindràs de convertir aquesta visita. El més important és enfocar-nos a les visites úniques i convertir aquest trànsit orgànic en noves oportunitats de negoci.

+ Oportunitats

I no parlem només d’oportunitats de venda, sinó també de millora contínua del teu negoci, perquè el trànsit web ens permet analitzar detalladament els interessos dels usuaris i com adaptar-nos a les seves necessitats gràcies al Customer Journey.

+ Notorietat

Generar notorietat de marca no sempre és fàcil, però aparèixer en els primers resultats de cerca orgànica amb les paraules clau que utilitzen els teus clients és, sens dubte, una molt bona manera de fer-ho.

+ Vendes

Què seria una empresa sense les vendes? Totes les accions del teu negoci han d’estar encaminades a aquest objectiu fonamental, però no s’ha de notar… El SEO és de les millors maneres d’aconseguir aquesta subtilesa que necessita la teva empresa.

+Rellevància

Com més visites i trànsit obtinguis a la teva web, més t’estimarà Google i seràs més rellevant, de manera que garanteixes que el teu negoci estigui «ben vist» pel cercador i vulgui mostrar els teus resultats a molts més usuaris.

+ Coneixement

El saber no ocupa lloc, i menys les empreses. Ets conscient de tot allò que pots aprendre dia a dia de la teva web analitzant el comportament dels teus usuaris? Utilitza les mètriques més rellevants per conèixer millor el teu potencial client i aconsegueix ser la millor opció de compra.

Què és un estudi de paraules clau?

Què és un estudi de
paraules clau?

És la manera que té el teu negoci d’aconseguir l’optimització de cercadors. Mitjançant una auditoria SEO realitzada pels nostres millors consultors SEO, aconseguiràs posicionar-te amb les paraules clau específiques del teu sector i en funció de les necessitats del teu negoci.
És la manera que té el teu negoci d’aconseguir l’optimització de cercadors. Mitjançant una auditoria SEO realitzada pels nostres millors consultors SEO, aconseguiràs posicionar-te amb les paraules clau específiques del teu sector i en funció de les necessitats del teu negoci.

Treballem el
SEO a diferents
nivells

SEO longtail

Quan un sector es troba molt competit dins de les cerques amb keywords específiques, és molt recomanable intentar atacar les cerques realitzades amb paraules clau menys «importants» que tinguin un cert volum de cerca.

SEO Local

Desenvolupem les millors estratègies d’optimització de cercadors segons la ubicació de la teva empresa i els interessos de venda. Ens encarreguem de realitzar un *keyword *research detallat per àrea geogràfica.

SEO On-Page

Treballem el SEU de la teva pàgina web de la forma més òptima i basant-nos en una estratègia i auditoria prèviament realitzades per a determinar la millor redacció possible i tots els elements que componen el SEU per a fer el teu web amigable.

SEO Off-Page

També comptem amb àmplia experiència en la generació de *backlinks d’alta qualitat, perquè el teu web compti amb les millors “referències”. Deixa’ns ajudar-te a millorar la percepció del motor de cerca respecte al teu web.

Voleu programar una reunió?

Només heu de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els vostres objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

Vols programar
una reunió?

Només heu de seleccionar dia, hora i explicar-nos breument els vostres objectius. T’assignarem a la persona més adequada en funció del que necessiti la teva empresa.

L’ acadèmia de IP

Veure tots els articles

Subscriu-te gratis a la nostra acadèmia

RES A PERDRE, MOLT A GUANYAR


    Acepto que, a partir del momento de mi suscripción, se permita a IP Marketing el envío de emails informativos relacionados con la Academia, en base a lo establecido en la políticas de privacidad y el aviso legal.